За усмивките

Ето ни! Усмихнати до уши и от сърце!

Тази снимка говори много – за добрите колеги, за голямото желание, за силното вдъхновение, за упоритата работа, за сбъднатите мечти, за достигнатите цели и най-вече за приключението, в което се впуснахме.

Всички се усмихваме широко и знаете ли защо?

Защото успяхме да го направим!

Целият екип на фирмата, както и немалко хора, които не са в усмихнатата снимка, дадоха целия си труд, упоритост, желание, познания и време, за да покажем на всички с какво се занимаваме, какво се случва в света на 3D технологиите и как да го направим по-достъпен за всички. Борихме се месеци наред да сбъднем мечтата си по начина, който вярвахме, че ще бъде най-разбираем и полезен за всеки от вас – тези, които ни посетиха, чуха по радиото, видяха по телевизията, следяха постове или станаха едни от многобройните участници в работилниците по време на Additive Days 2018.

Първата балканска конференция за 3D принтиране в цифри

Днес си даваме равносметка, че донесохме усмивки на не малко хора. Над 300 човека посетиха конференцията, 103-ма научиха нещо или пък просто се забавляваха в седемте ни работилници – както професионалните за инженери, дентални специалисти, бижутери, преподаватели, така и в тези за малчуганите. Много хора ни посетиха, за да се насладят на изложбата, или пък да се запознаят отблизо с разнообразни машини и бизнес модели в експо частта.

Albena Baeva Volen Valentinov Oleg Yentin

34 лектора завладяха сцената с разказите си за това с какво се занимават и как включват 3D технологиите в своята работа и в живота си, и на лицата им грееха радостни очи – за това, че могат на още по-висок глас да споделят знанията и опита си.

Незабравими са и детските усмивки от трите работилници за деца, където предизвикахме креативността им и им показахме как могат да използват технологиите, за да създават и творят чрез рециклиране на различни материали; и ги научихме колко малко им е нужно, за да променят света.

Роботика за деца Детска архитектурна работилница

Изложителите ни с радост отговаряха на всеки ваш въпрос и помогнаха знанието за различните технологии и приложенията им да се разпространи както в България, така и на целите Балкани.

Dronamics Maketechnics

Ние също се усмихвахме широко при вида на вашите усмивки.

Ultimaker stand People at Additive Days 2018

Радост изпълваше и доброволците, които с хъс се потопиха в приключението, наречено Additive Days 2018. Усмивки цъфтяха и на лицата на всички, имащи възможността да поговорят открито с интересни личности, да зададат въпросите си и да намерят техните отговори.

Благодарим!

Всичко това остава скъп спомен в сърцата ни. И затова искаме искрено да ви благодарим! Благодарение на всеки един от вас, който се включи в Additive Days 2018 дали като част от екипа, изложбата, експото, като лектор или посетител, успяхме да проведем едно толкова интересно и динамично събитие. Благодарим на клиентите на B2N през годините за всичкия натрупан опит в разнообразни сфери, както и на нашите страхотни партньори от София Тех Парк, Ultimaker, Formlabs, Artec 3D, BigRep, Altair, MarkForged, Raise3D и Robo, които ни помогнаха и продължават да ни помагат да реализираме смелите си мечти. Благодарим на всички наши медийни партньори за това, че споделиха историята ни със своите зрители, слушатели, читатели.

Обещаваме, че догодина продължаваме с пълна пара. Бъдете с нас между 3-ти и 6-ти октомври 2019-та, когато отново ще ви заредим с ентусиазъм и знания и ще ви предоставим възможност да видите най-новото и най-вълнуващото от все по-бързо развиващия се свят на 3D технологиите!

add18